Consună mai multă apă alcalină
Pentru a menține un echilibru adecvat al aportului de apă, este recomandat să bei apă în mod regulat pe tot parcursul zilei și să-ți satisfaci nevoile individuale în funcție de nivelul de activitate fizică, climatul în care trăiești și alte factori individuali.

 

Mențineți echilibrul acid-bazic al organismului dumneavoastră

    Apa alcalină este de fapt apă ionizată, care este creată prin electroliză. Esența procesului constă în faptul că apa se descompune în părți acide și alcaline. Apa alcalină are efect antioxidant, capabil să neutralizeze radicalii liberi din organism și poate contribui astfel la restabilirea echilibrului acido-bazic al organismului nostru. Apa alcalină poate crește capacitatea de transport a oxigenului în sânge, crescând nivelul nostru de energie și claritatea mentală.

Lumea noastră agitată și haotică

    Lumea noastră "sintetică", cu ritmul său agitat de viață, a adus cu sine alimente rapide și "simple", din cauza cărora organismul este nevoit să proceseze tot mai multe substanțe acide, ceea ce duce la acumularea de acizi în organism (de exemplu: acid carbonic, acid lactic, acizi grași, acid uric etc.).

    Datorită excesului de aciditate, bacteriile care cauzează boli încep să se înmulțească, ceea ce poate declanșa boli specifice (boli de reflux, afecțiuni ale articulațiilor, boli gastrice, boli renale, infecții urinare, alergii, depresie etc.). O altă problemă globală care s-a dezvoltat este obezitatea, deoarece o mare parte din acizii acumulați se leagă în grăsime, motiv pentru care aciditatea excesivă poate sta la baza obezității.

    Experimentele medicale demonstrează că excesul de aciditate al organismului poate fi corectat prin consumul regulat de apă alcalină, ceea ce în multe cazuri poate inactiva bolile existente și, în plus, poate îmbunătăți starea generală în câteva zile.

Consumați apa care se absoarbe rapid și hidratează mai bine

    Una dintre numeroasele efecte fiziologice favorabile este legată de absorbția mai rapidă, astfel încât apa alcalină poate hidrata mai rapid și mai multe nutrienți se pot dizolva decât în cazul consumului de apă de la robinetul obișnuit.

    Poate furniza rapid nutrienții în corp, poate ajuta în procesul de slăbire, poate întări sistemul imunitar, rezistența organismului, poate lega radicalii liberi, poate permite absorbția mai rapidă a nutrienților, vitaminelor și mineralelor, poate detoxifia, poate încetini procesele de îmbătrânire, poate hidrata în general. După consumul intens, poate face pielea mai moale și mai catifelată.

Recomandăm apă alcalină în mod special pentru sport

   În timpul sportului, este extrem de importantă hidratarea, care poate fi ușor și eficient asigurată cu apa alcalină AMULET pH 9,2, rapid absorbabilă și sănătoasă. Produsul nostru poate ameliora și durerile musculare cauzate de acumularea de acid lactic după exerciții fizice. Consumatorii de apă alcalină au raportat că aceasta le oferă mai multă energie și poate îmbunătăți performanța fizică.

Reducerea riscului de obezitate

    În spatele obezității se poate afla adesea acidifierea excesivă. Organismul nostru încearcă să neutralizeze mediul acid legând substanțele nocive la minerale, le învelește cu grăsime și le depozitează în țesutul conjunctiv. Consumul de apă alcalină poate reduce semnificativ riscul de obezitate.

Ameliorează eventualele neplăceri cauzate de aciditatea gastrică

    Te confrunți cu probleme legate de aciditatea gastrică? Te chinuie refluxul? Multe persoane folosesc apa alcalină pentru a ameliora simptomele de aciditate gastrică și reflux, deoarece poate reduce producția excesivă de acid gastric și neutralizează efectele neplăcute.

    Pe lângă ameliorarea simptomelor acidității gastrice, poate ajuta și la prevenirea apariției afecțiunilor degenerative ale articulațiilor și ale altor organe. Traiește fără disconfort, redu simptomele neplăcute prin consumul zilnic de apă alcalină, delicată și plăcută.

Apă alcalină AMULET pH 9,2

    Încercați senzația de gust extraordinar de moale! Pentru sănătatea dumneavoastră, consumați apa alcalină AMULET! Pe lângă efectele fiziologice pozitive ale apei alcaline AMULET pH 9.2, produsul nostru unic destinat consumului zilnic vă face plăcută și moale experiența consumului nostru zilnic de apă.

    Apa alcalină AMULET poate să îmbunătățească starea noastră generală de bine și să ne facă mai fericiți și mai echilibrați în fiecare zi. Apa alcalină poate să aibă efecte pozitive în multe domenii ale vieții, fie că este vorba de combaterea obezității, de problemele cauzate de aciditatea gastrică sau de menținerea sănătății. Suntem mândri că putem oferi un produs cu un pH ridicat, cu adevărat eficient în provocarea efectelor reale, la un preț prietenos pentru consumator. Încercați și dumneavoastră!

   Vizitați magazinele naturistice, sălile de fitness, căutați apa noastră pe rafturile magazinelor alimentare, beneficiați de serviciile de transport la domiciliu în orașele Oradea, Salonta,  Arad și împrejurimile acestora, sau contactaține pe numărul +40 (0) 741 597 436.
Copyright
2015-2024, Amulet Team. All rights reserved.