consumă mai multă apă alcalină

APĂ ALCALINĂ
pentru o viață mai sănătoasă
Dintre numeroasele efectele fiziologice pe care le are apa alcalină AMULET, de data acesta vă menționăm următoarele:
- Mărește starea generală prin echilibrarea pH-lui, se absoarbă rapid, se integrează în organism, mărește capacitatea de transport de oxigen al sângelui, ajută la creșterea nivelului de energie al organismului și claritate mentală.
- Detoxifică, elimină impuritățile acide stocate.  Asemenea cum şi vitaminele A, E, C, seleniul, apa alcalină are un efect antioxidant puternic şi eficient, ajută la eliminarea radicalilor liberi din corpul nostru.
- Se recomandă pacienților care se plâng cu acidul gastric, deoarece reduce producția în exces de acid gastric. Previne formarea de artrită şi alte boli degenerative.
- Dispare febra musculară provocat de acidul lactic după sport, ajută la regenerarea musculară. Dă cantități mari de energie, mărește performanțele atletice.
- Reduce procesul de îmbătrânire. După consum intensiv face pielea moale şi mătăsoasă.
- De multe ori obezitatea este cauzată de supra-acidificare.  Corpul nostru încearcă să neutraliza mediul acid, legând substanțele nocive de minerale, pe care le înconjoară cu grăsimi şi le stochează în țesutul conjunctiv din jur. Consumul de apă alcalină de asemenea, reduce semnificativ riscul de obezitate.

BENEFICIILE pe care îți aduce apa alcalină AMULET

Ce este pH-ul organismului?

    Termenul pH este folosit ca o abreviere pentru hidrogenul potenţial. Astfel, pH-ul oricărei soluții este măsurarea concentrației de ioni de hidrogen. Cu cat valoarea pH-ului este mai ridicată, cu atât mai alcalin şi bogat în oxigen este fluidul analizat. Pe de altă parte, cu cât este valoarea pH-ului mai mică, cu atât mai acid şi privat de oxigen va fi fluidul în cauză.
    Valorile pH-ului variază de la 0 la 14, indicele de 7.0 fiind considerat neutru. Toate valorile peste 7.0 indică un grad mai mare de alcalinizare, iar valorile sub 7.0 arată un nivel mai mare de aciditate. Organismul uman îşi păstrează pH-ul in jurul valorii generale de 7.35 - 7.45, iar abaterea de la acești indici anunță instalarea unor afecțiuni. În cazul în care pH-ul sângelui scade cu mult sub 6.8 sau peste 7.8, celulele încetează să mai funcționeze, iar pacientul îşi pierde funcţiile vitale. Un pH ideal al sângelui este de 7.4, așadar este mai alcalin decât acid. Pe de altă parte, pH-ul tractului digestiv uman variază destul de mult. Cel al salivei este cuprins de regulă între 6.5 si 7.5.  La nivelul orificiului stomacal, pe unde patrunde bolul digestiv, pH-ul scade la valorile de 4.0 - 6.5, fiind mai acid pentru faza de predigestie. Apoi, secreția de acid hidrocloric şi pepsina reduce nivelul pH-ului până la valorile de 1.5 - 4.0. După ce alimentele sunt amestecate de sucurile gastrice, intră în intestinul subţire, unde pH-ul se schimbă la 7.0 - 8.5. În acest punct, are loc absorbția de nutriției și eliminarea reziduurilor prin colon (al cărui pH este de 4.0 - 7.0).
    Persoanele care au o problemă de sănătate prezintă un pH al organismului mai acid. Cercetările în domeniu arată că organismul nu se poate vindeca, dacă pH-ul sau nu este mai degrabă alcalin. In condițiile în care pH-ul corpului este dezechilibrat, organismul nu mai poate asimila vitamine, minerale şi alte substanţe esențiale vigorii sale generale.

Consecinţele dezechilibrelor de pH

Dezechilibrele care apar la nivelul pH-ului organismului pot conduce la dezvoltarea mai multor probleme de sănătate, printre care se număra:
- tulburările hormonale
- afecțiunile cardiovasculare
- pierderea sau acumularea excesiva in greutate
- boli ale vezicii urinare si ale rinichilor
- imunodeficiență
- accelerarea proceselor oxidative ale radicalilor liberi
- slăbiciunea sistemelor structurale (oase fragile, fracturi de sold sau disconfort articular)
- disfuncționalități hepatice, lipsă de energie
- digestie încetinita şi constipație
- dezvoltarea infecțiilor fungice
- dezvoltarea tumorilor
Aproape toate funcţiile de bază ale organismului îşi întrerup activitatea normală, atunci când pH-ul organismului suferă un dezechilibru. Gradul mare de aciditate împiedica sau încetinește vindecarea, atunci când apare o problemă de sănătate.
Sistemul digestiv
Majoritatea bolilor digestive (indigestia, greata, balonarea, refluxul gastric etc.) sunt cauzate de excesul de acid de la nivel gastric şi de carentele în mineralele alcaline în tractul intestinal. Când acestea din urmă lipsesc, pancreasul obosește, pierzându-și capacitatea de a decodifica nutrienţii din hrană şi de a transmite corpului cum să le utilizeze.
Sistemul imunitar
Mediile interne acide sunt propice dezvoltării agenților patogeni proveniți pe calea aerului, așa cum nivelul ridicat de hidrogen ajută la menţinerea bacteriilor nocive în stare inactivă. Așadar, măsura în care agenții patogeni rămân în stare latenta, depinde de aciditatea sau nivelul de alcalinizare al pH-ului.
Sistemul respirator
Atunci când țesuturile şi organismele sunt supuse unei concentrații acide ridicate, transportul de oxigen este obstrucționat către celule, care nu mai pot respira corespunzător, pentru a elibera dioxidul de carbon. Astfel, se creează mediul propice de acumulare a mucusului la nivelul plămânilor, ceea ce conduce la declanșarea răcelilor, bronșitei, astmului etc.
Sistemul nervos
Aciditatea excesiva slăbește sistemul nervos, prin privarea sa de energie.
Sistemul reproducător
Cercetătorii încearcă încă să depisteze legătura exactă dintre disfuncțiile sexuale şi nivelul acid al pH-ului. Acesta din urmă determină diminuarea libidoului, frigiditatea şi fertilitatea, crescând totodată riscul de avort.

DE CE apă alcalină?

    Una din problemele principale ale corpului omenesc, sunt acidificarea. Acesta poate fi produsă de cei peste 3000 de aditivi cunoscuți, de lipsa totală a mișcării, sau de excesul intensiv a grăsimilor de animale.  De asemenea, dietele hiper-proteice pe care le ținem în curele de slăbire ne cresc aciditatea. Mediul acid al organismului afectează calitatea lichidelor vitale din corp, sânge şi limfa. Pe acest fond acid apar multe boli grave, printre care şi cancerul.
    Trebuie înțeles ce înseamnă să bei apă alcalină, cu un pH aproape de 10 ca valoare, necesar corpului tău pentru purificare şi pentru a contrabalansa agresiunea atâtor produse acide pe care le consumăm.
    Apa alcalină AMULET cu un pH de 9,2 ajută la neutralizarea mediului acid din organism!

Generalități

   Toate organismele şi sistemele organismului lucrează la unison, iar autoritatea care reglează procesele celulare în corp este pH-ul. Cu toate că nu i se acordă suficient de multă importantă, echilibrul pH-ului în organism este esenţial pentru menţinerea stării de sănătate, respectiv pentru creşterea longevității.
Oare tu ştii ce mănânci şi cât de acid îţi este organismul?